New York City Feelings

I would give the greatest sunset in the world for one sight of New York's skyline

http://www.pastisny.com/img/common/logo.gif

Pastis is a traditional French bistro located in Manhattan's meatpacking district opened by Keith McNally. The menu combines hearty Provençal dishes with moderately- priced bistro fare. The bar serves a range of house cocktails, wines by the glass, carafe or bottle, and several varieties of pastis, an anise-flavored aperitif from the south of France. The restaurant features a communal table, a zinc bar, and an outdoor summer café. Pastis is open from breakfast to late-night supper as well as for brunch on weekends. Fortunately the crowds have no impact on Pastis' quality of food, although you might find dining outside a bit challenging under such circumstance.

Tip: arrive punctually at 8 o'clock for an early-morning breakfast and you will assuredly savor one of New York's most wonderful, intimate and thoroughly enjoyable experiences. The herbed omelette with Gruyère cheese is possibly the best this side of the Atlantic Ocean.


pastis nyc

Pastis es un tradicional French Bistro situado en el corazón del Meatpacking neoyorquino, abierto por el famoso Keith MacNeally, dueño también de otros restaurantes entre los que destacan Balthazar. El menú es una combinación de platos extraídos del corazón de la provenza francesa, manteniendo un precio más que razonable. El bar sirve un amplio espectro de cócteles, vinos por copa o botella y una gran variedad de pastis (licor francés de tipo y sabor anisado). El restaurante ofrece una mesa comunal compartida, y una terraza-café, típica de café parisino. Pastis abre desde el desayuno hasta muy tarde por la noche, ofreciendo además uno de los mejores brunch de la zona (sólo en fin de semana). Afortunadamente la afluencia de comensales no ha quitado ni una pizca de calidad a las comidas del establecimiento, aunque cenar en la terraza se hace muy complicado.

Consejo: llegar a las 8.00 en punto de la mañana para el desayuno te asegurará saborear el Nueva York más maravillos, íntimo, toda una grata experiencia. La tortilla de queso gruyére es posiblemente la mejor de ese lado del océano Atlántico.


Momofuku Noodle Bar | TAO Restaurant | Hampton Chutney Co.
EAT N' DRINK | CHELSEA







+Info:

Location9 Ninth Ave
Little W 12th St
New York, NY 10014
(212) 929-4844

Website | http://www.pastisny.com




Pastis on Urbanspoon



blog comments powered by Disqus
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

New York City Feelings | Most Popular Posts