New York City Feelings

I would give the greatest sunset in the world for one sight of New York's skyline

Restaurant Week 2011


[EN] NewYorkers and Visitors, NYC (winter) Restaurant Week 2011 is here !

Start securing your reservations for Restaurant Week (January 24 to February 6). Meals are the same steal they've been for a few seasons now: $35 for dinner and $24.07 for lunch, typically an appetizer, entree, and dessert. As usual, the most desirable places tend to offer lunch only (Aldea, The Breslin, Maialino o Nobu,), but you can try Missy Robbins's Michelin-starred Italian cooking with Central Park views at A Voce Columbus (Sunday nights only), or hunker down at the always-excellent The Red Cat, among the many evening options.

With more than 300 restaurants participating this winter, NYC Restaurant Week continues to be one of the City’s most exciting and anticipated events, and a pioneer in the dining community.

Get ready to celebrate even more in the summer of 2011, when NYC Restaurant Week marks its 20th year. Stay tuned for more information about special events, offers and more.

Through its evolution, NYC Restaurant Week has been guided by an unchanging commitment to give visitors and residents the opportunity to experience the quality, variety and hospitality that embody the NYC dining experience.

[Update] NYC Restaurant Week Extended Through February 27


[ES] La Semana del Restaurante de invierno ya está aquí. Todos aquellos, neoyorquinos o visitantes, que estén en la ciudad entre el 24 de Enero y el 6 de Febrero podrán disfrutar de muchos de los mejores restaurantes de la ciudad a precios muy económicos. Desde 24.07 dólares para almuerzo y 35 para las cenas (entrante, plato y postre), recordad que una cena en Nueva York es como un evento cultural, todo lo gira en torno a las cenas.

Con más de 300 restuarantes acogidos a esta idea, que nació allá por el año 1992, la NYC Restaurant Week sigue siendo uno de los eventos más importantes del año, y que da el pistoletazo de salida a los grandes eventos de la ciudad.

La NYC Restaurant Week, a través de los años, ha mantenido su compromiso de llevar a visitantes y residentes de la "Ciudad Ficción" la oportunidad de experimentar la calidad, variedad y hospitalidad que encarnan la experiencia gastronómica de la ciudad.

No todos los restaurantes ofrecen cena y almuerzo, de hecho, los mejores o más reputados sólo ofrecen almuerzo dentro del precio anteriormente reseñado, y que es fijado por el comité de evento. Por eso, es importante reservar en el restaurante que deseemos visitar.

Por ejemplo, podemos almorzar en sitios como Aldea, The Breslin, Maialino o Nobu, y cenar en A Voce Columbus, con su increibles vistas a Central Park, en el romántico The Red Cat, en Chelsea.

[Actualización] NYC Restaurant Week seguirá hasta el 27 de Febrero.



Photo: David Mehr

Restaurants list | http://www.nycgo.com/

Related | Winter Restaurant Week 2010: Who’s In, Who’s Out
Related
|
Rioja Restaurant Week 2010

EAT AND DRINK
| EVENTS | OMFG!



blog comments powered by Disqus
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

New York City Feelings | Most Popular Posts